IMMENSE PLATFORM PARTNER ALBANIA

 

WWW. INALBANIA.AL !

Krijojme nje Artikull Online qe reklamon biznesin tuaj ne Internet.

Kete artikull ne e shperndajme:

–  Ne  FACEBOOK & INSTAGRAM me mbi 100.000 ndjekes  total ( wwww.facebook.com/inalbania.al ) dhe ( https://www.instagram.com/inalbania.al )

– Ne Portal do te  qendroni i reklamuar non stop gjate gjithe kohes, ku ne kemi aktualisht mbi 50 mije vizitore ne muaj.

–  Reklamoheni ne Youtube me ane te videove.

– Ne keto rrjete do te shperndaheni total 10 here ne muaj ( njehere ne 3 dit ) ne Facebook si dhe Shperndarje ekstra ne Instagram dhe Rrjetet e tjera.

– Krijojme Piketimin ne harte, GOOGLE MAPS te Konfirmuar ne menyre qe dikush te vije tek biznesi juaj nepermjet hartes se google. Ju japim dhe akses per te publikuar foto apo video sa te deshironi, pa limit ne google maps.

– Kryesorja eshte qe ne GOOGLE ju do te keni mundesine te dilni ne faqe te pare fale disa Fjaleve Kyce ( pa limit ) ku klienti mund te gjeje sherbimin qe ju ofroni pa patur nevoje te dije emrim e biznesit tuaj por kerkon sherbimin qe deshiron.

– Gjithashtu, shume e rendesishme eshte qe Cdo Postim qe Beni ne Facebook ose Instagram esht koherent ne artikullin tuaj ne portal. Ne kete menyre artikulli qendron i rifreskuar gjate gjithe kohes. Kete aktualisht nuk e ofron asnje kompani marketingu online ne Shqiperi pervec nesh

– Sa here te keni nevoje per Punonjes ju na njoftoni dhe ne publikojme tek njoftimet per vende pune ( jemi ne faqen e pare te google ).

 

– Abonimi eshte 1 vjecar / 12 muaj dhe kushton 80 euro. Nuk ka asnje kosto ekstra per ndryshimet ne artikull gjate gjithe abonimit!

 

.