LEKSI 1 KUMRIA SECURITY – TIRANE

LEKSI 1 SECURITY TIRANE – SISTEME ALARMI / SITEME KAMERASH Adresa: Rruga e Barrikadave – Tirane 

Leksi 1 Kumria Security ofron Sherbim Sigurie me Sisteme Alarmi dhe Sisteme Monitorimi me Kamera 24/24.

Ofrohet gjithashtu sherbim Roje Objekti si dhe Sherbim Shoqerues personash VIP. 

Ofrojme Korrektesi dhe Kujdes Maksimal ne pune! 

OFERTE
 • – Sisteme Alarmi
 • – Sensor Levizje
 • – Sensor Zjarri
 • – Kamera 2-8
 • – Kontrate mujore qe vazhdon nga 5000 leke te reja
 • + MONTIM FALAS
 • + KAMERA HIKVISION
 • + SENSOR ALARMI TELETEK

Na kontaktoni! 


[NPG id=17741]


 • – Sherbime Sigurie
 • – Sisteme Alarmi
 • – Sisteme me Kamera
 • – Sisteme alarmi e monitoruar nga salla operative me grupe te gatshme.
 • – Shoqerim i personave VIP
 • – Shoqerim 24 ore me security ( me roje ne SHPSF )

Telefononi per me shume info!

24/7

Tel: +355 68 402 9111 / +355682403888

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL