Njoftime Pune
NJOFTIME PUNE

Elbasan, Le Panam Kerkon Kamarier

Njoftim Pune: Bar Restorant Le Paname ne Elbasan Kerkon te Punesoje Kamarier.
Preferohet te kete Eksperience Pune si dhe Te dije te komunikoje mjaftueshem Frengjisht.
Adresa: Rruga 28 Nentori, Elbasan
Tel: +355 69 894 0031

. .Loading...
loading...