AUTO SERVIS IRFAN KORBI – KAMEZ

AUTO SERVIS MAKINASH KAMEZ • SERVIS IRFAN KORBI KAMEZ Adresa: Rruga Skenderbeu, Kamez

Auto Servis Irfan Korbi me 12 vite eksperience pune ne Greqi, i çertifikuar per lyerje dhe drejtimin e automjeteve, ne 2012 diplomuar ne Hollande per Lyerje Makinash si dhe po ne 2012 i diplomuar si llamarinist ne Shqiperi.

Qe prej vitit 1996 operon ne kete fushe biznesi ne Greqi duke u zhvendosur pas 12 vitesh ne Shqiperi duke ofruar servis te kualifikuar dhe profesional per çdo problem me makine tuaj, çfaredo modeli qofte ajo.

[NPG id=39685]

Ofrohen Sherbime:
  • – Xhenerike
  • – Mekanike
  • – Motorrike
  • – Lyerje
  • – Elektroauto
  • – Drejtim Shasie me Kalander
  • – Etj..!


Per me Shume Informacion na Kontaktoni. 

Tel: +355 68 406 9789

AUTO SERVIS MAKINASH KAMEZ • SERVIS IRFAN KORBI KAMEZ

The Subsctription for this business has Expired!

If you are a web visitor and you request a service from a business, the service cannot be provided to you as the business has not paid for the advertising service.

Please search in SEARCH or in the relevant categories for the service you want

If you are the owner of this business and want to subscribe again, Contact Us.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Related Posts