HOTEL AMAXHE – GJIRI LALZIT

DHOMA PLAZHI ME QERA TEK GJIRI I LALZIT – HOTEL AMAXHE Adresa: Gjiri i Lalzit, Durres

Hotel Amaxhe ofron dhoma pushimi te akomoduara ne menyre moderne te pajisura me kondicioner, tv, wiffi, banjo private, dhoma me kuzhine, etj.., me cilesi ne pasterti.

Ne hotel ofrohen dhoma teke, per cifte si dhe per grupe. Dhomat ofrohen me cmime ekonomike. Sherbimi eshte i shpejte dhe korrekt.  

Ne ambjentet e hotelit ofrohet kuzhine e pergjithshme ku mund te provoni ushqim te fresket, bio me kushine tredicionale dhe mesdhetare. Gjithashtu ofrohet kafe ne cdo mengjes. 

[NPG id=33049]

Ambjentet e hotelit jane te monitoruara me kamera sigurie brenda dhe jashte. Ofrohet ambjent i bollshem parkimi edhe ky i monitoruar me kamera. Ju Mirepresim!

Per Rezervime na Kontaktoni!

Tel: +355 68 460 7835

Hotel Amaxhe Gjiri i Lalzit

The Subsctription for this business has Expired!

If you are a web visitor and you request a service from a business, the service cannot be provided to you as the business has not paid for the advertising service.
Please search in SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Search

If you are the owner of this business and want to subscribe again, Contact Us.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Related Posts