FARMACI 24 ORE TIRANË • ESI FARM

FARMACI 24 ORE TIRANE • ESI FARM – TIRANE Adresa: Rruga e Dibrës, pranë Medresesë, Tiranë

Farmaci Esi operon 24 orë që nga viti 2007, e cila është farmacia e parë 24 orë në Tiranë.

Farmacia ofron produkte mjekësore kurative sipas recetës së dhënë nga mjeku. Gjithashtu ofrohen barna OTC si dhe produkte apo linja kozmetike për femijë dhe të rritur.

Ofrohet shërbim i kulturuar dhe profesional, me staf farmacistësh të kualifikuar dhe me eksperiencë pune. Ju Mirëpresim!

Telefononi për më shumë info, jemi të disponueshëm 24/7.

Tel: +355 42 345 042

FARMACI 24 ORE TIRANE

The Subsctription for this business has Expired!

If you are a web visitor and you request a service from a business, the service cannot be provided to you as the business has not paid for the advertising service.
Please search in SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Search

If you are the owner of this business and want to subscribe again, Contact Us.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Related Posts