Bar Kafe Komplekse Organizim Eventesh Pishina Resorte Restorante

GREEN GARDEN RESORT – TIRANE

RESTORANT NE BERZHITE – GREEN GARDEN RESORT TIRANE
Adresa: Autostrada Tiranë – Elbasan, Berzhitë, Tiranë

Tel: +355 68 206 9684

Email: ggrestorant@gmail.com

Green Garden Resort ndodhet në periferi të Tiranës, në një vend të rrethuar me kodra të gjelbërta dhe buzë Lumit, qe sjellin pastërtinë dhe ajrin e freskët. 

Në Restorantin e Green Garden Resort do të gjeni Ushqim Tradicional dhe Mesdhetar të pergatitur me mjeshtri nga shefat e guzhinës. 

Ambjenti i arreduar më së miri, ofron mundësinë e organizimit të një dasme madhështore, apo të organizoni ditëlindje dhe gëzime të ndryshme familjare

Gjithashtu Green Garden Resort ofron Kënd Lojrash për Fëmijë dhe Pishina Verore. Ju Mirëpresim! 

Green Garden Resort is located in periphery south-east of Tirana in a green surrounded location with green hills and a river which passes nearby.

Perfect location for all Flexitarian in a relaxed atmosphere with traditional Albanian kitchen, swimming pool and UV protected sunshade. Welcome!


Green Garden – In Tune with Nature!

Gjelbërim🏕 Restorant🍽 Kënd lojrash🎡 Pishina🏊‍♀️ Festa familjare🍾 Dasma💒 Traditional/Slow Food🥗  

⬇️WhatsApp⬇️

KLIKO MBI FOTO PER TE SHIKUAR VENDODHJEN!

 

Green Garden Resort