Bar Kafe Hotele Komplekse Resorte Restorante

HOTEL – BAR – RESTORANT LEODORI – SHENGJIN ALBANIA

HOTEL – BAR – RESTORANT LEODORI – SHENGJIN ALBANIAAdresa: Rruga Shëngjin-Kunë – Albania

Kontakt: +355 68 669 7664


Hotel Leodori, i vendosur në një ndër zonat më të mira të Shëngjinit ofron për ju shërbim Hotelerie, Restoranti dhe Bari.

• Arredimi i ambjentit në mënyrë moderne, shërbimi korrekt si dhe produktet cilësore do të bejnë që ju të na vizitoni përsëri. Hoteli ka dhoma të kompletuara dhe të arreduara në mënyrë luksoze.

• Restoranti shërben ushqime të freskëta me produkte deti të marra nga peshkarexha jonë.

• Bari ofron edhe oragnizime mbrëmjesh apo festash me muzikë.

Ajri i freskët si dhe qetësia larg zhurmave të makinave ju mundëson relaks dhe momente qetësuse nën shoqërinë e miqve apo familjarëve tuaj.

Ju Mirëpresim!


INSTAGRAM GALERI

FOTO GALERI


Shërbimet që ofrohen:

  • Hotel
  • Bar
  • Restorant
  • Parking për çdo kategori makine
  • Wiffi në çdo dhomë
  • Etj..!

Kontakt: +355 68 669 7664


.