Bar Kafe Hotele Komplekse Pishina Resorte Restorante

KESHTJELLA MARGARITA – LEZHE ALBANIA

KESHTJELLA MARGARITA – LEZHE ALBANIA Adresa: Grykë Lumi e Bregut të Matit, Tale – Lezhë Albania

Kontakt: +355 67 202 7781

Kështjella Margarita ( Albanian )

Kështjella Margarita është modeli më i mirë i kombinimit të stilit klasik dhe modern, i rrethuar nga zona të gjera dhe të gjelbërta, dhe me një parkim të bollshëm.

Organizojmë Dasma

Pse të mos organizoni në ambjentet e Kështjellës Margarita ngjarjen më të rëndësishme të jetës suaj. Për ta bërë këtë ditë të paharrueshme dhe unike për ju, ne kemi menduar të ju sjellim një ambjent “unik” dhe me shërbim cilësor.

Kuzhina tradicionale

Menuja jonë ofron një shumëllojshmëri të kuzhinës tradicionale, me receta të shijshme shqiptare. Në këto receta kemi gatime të ndryshme të trevave Shqiptare.

Keshtjella Margarita

Me një pozicion shumë të favorshëm gjeografik, larg nga zhurma të qytetit, Kështjella Margarita ofron mjedisin më të rehatshëm dhe relaksues për këdo që ka vendosur të braktisë për disa momente rutinën e vazhdueshme të qytetit.

Në gamën e plotë të shërbimit tonë, ne i ofrojmë klientëve:

– 10 dhoma hoteli të mobiluara në mënyrë moderne dhe të përshtatura me kërkesat e turistëve.

– Kënd lojërash për fëmijët tuaj.

– Restorant me guzhinë italiane.

– Prodhime tradicionale dhe bio.

– Sallë të madhe për dasma dhe një bar kafe për të shijuar kokteilet tuaja të preferuara.

Ju Mirëpresim!

Për më shumë informacion vizitoni: www.keshtjellamargarita.com


Kështjella Margarita ( English )

Castle Margarita is the best combination model of the classic and modern style, surrounded by large and green areas, and with an abundant parking that adipiscing elit.

Wedding organization

Why not arrange in the premises of Castle Margarita the most important event of your life. To make this day unforgettable and unique for you, we thought adipiscing elit. Fusce vehicula nisi sed

Traditional Cuisine

Our menu offers a variety of traditional cuisine, with delicious Albanian recipes. In these recipes stand out dishes of meat

Keshtejella Margarita

Castle Margarita is the best combination model of the classic and modern style, surrounded by large and green areas, and with an abundant parking that offers comfortable accommodation for all customers.

With a very favorable geographical position, away from the noise of the city, castle Margarita offers the most comfortable and relaxing environment for anyone who has decided to abandon for a few moments constant routine of the city.

In the full range of our service, we make available to customers, 10 hotel rooms furnished in a modern way and adapted to the requirements of tourists

– a playground for your children
– a restaurant with Italian dishes
traditional and bio products,
– a large hall for weddings and a bar or café to enjoy your favorite cocktails

Traditional Cuisine & Italian Menu
decor
Our menu offers a variety of traditional cuisine, with delicious Albanian recipes. In these recipes stand out dishes of meat, but there are not ruled out other dishes and garnish with different vegetables.

Italian Menu
One of the favorite kitchens for Albanians could not be missing even in our restaurant. Recipes starting with the most required appetizers, which continue to the main menu and tasty desserts offered by this kitchen cooked by our chiefs. This kitchen cannot miss either the best Italian wines.

Welcome!

For more information visit: www.keshtjellamargarita.com


INSTAGRAM GALERI

PHOTO GALLERY


Kontakt: +355 67 202 77

.