Bar Kafe Hotele Komplekse Resorte

KOMPLEKSI AUTOSTATION – TIRANE

KOMPLEKSI AUTOSTATION TIRANE – HOTEL & BAR – RESTORANT

Adresa: Rruga Vore-Fushe Kruje, Km.4 – Tirane

Hoteli: 0693012553 / 044520440

Restoranti: 0695823478 / 0685216602

Email: info@autostation.al

AUTOSTATION

Filozofia jonë është ofrimi i mirpritjes dhe shërbimeve me cilësi të lartë! 

Autostation nisi të operojë në mesin e vitit 2007 dhe vazhdon të ofrojë shërbimin më të mirë edhe sot. 

Duke patur në vëmendjen e klientit dhe për ti ardhur në ndihmë për cdo shërbim, Autostation ofron gjithashtu Rimbushje elektronike të kompanive celulare dhe pagesa të ndryshme.

Autostation ofron gjithcka ju nevojitet në cdo kohë. Gama jonë e gjerë e shërbimeve si:

  • – Hotel
  • – Bar
  • – Restorant
  • – Karburant,
  • – Lavazh
  • – Sherbimi Catering Taxi

Stafi ynë është i përkushtuar dhe i kualifikuar duke i shërbyer me përpikmëri dhe përkushtim klientëve gjate 24 oreve.

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLhYSKcI6oFHd9liKDnhYuCYgcvfguBytV[/embedyt]


HOTELI


📝 REZERVO TANI! 📝

🏨 0693012553 / 044520440 🏨

🍴 0695823478 / 0685216602🍴

✉️ info@autostation.al ✉️

AUTOSTATION