Butik Rrobash

KOSTUME PER BURRA NE LEZHE

KOSTUME PER BURRA NE LEZHE
Adresa: Prane Gjimnazit “Hydajet Lezha”, Lezhe

Tel: +355 69 639 2470


KOSTUME PER BURRA NE LEZHE ! 

Ne dyqanin tone do te gjeni kostume te modeleve te ndryshme per burra, Kostume per Dasma apo Evente te ndryshme.

Disponojme kostume Serioze per Shitje dhe Qera.

Ofrojme Model Slim dhe material cilesore te importuara nga jashte Shqiperise.

Gjithashtu disponojme edhe Kepuce, Kemisha, Kollare dhe Papion te numrave te ndryshem. 

Ofrojme mundesine e gjetjes se nje modeli siç jue e deshironi edhe nese nuk e kemi ne dyqan. Ju Mirepresim! 


Per me shume tel: +355696392470


Kostume Per Burra ne Lezhe