Elektroshtepiake Mobileri

MAGAZINA E OFERTAVE – MOBILERI & ELEKTROSHTEPIAKE NE DURRES

0MAGAZINA E OFERTAVE – MOBILERI & ELEKTROSHTEPIAKE NE DURRESAdresa: Rrotontoja e Kenetës, Unaza e Re, Mbikalimi i Shkozetit – Durrës

Kontakt: +355692054123


  • Magazina e Ofertave ofron një gamë të gjerë mobiljesh si: kolltukë, poltrona, karrike, tavolina,  stola, mobilje për zyra,  dhoma gjumi të modeleve dhe materialeve të ndryshme, mobilim / arredim lokali ose restoranti, etj. Tek ne do të gjeni shumëllojshmëri produktesh dhe koleksionet më të reja të mobiljeve për arredimin e ambjenteve tuaja.
  • Magazina e Ofertave gjithashtu ofron elektroshtëpiake të markave dhe modeleve më të mira në treg. Të gjitha produktet janë cilësore dhe të ardhura nga jashtë.
  • Bëjmë edhe vlerësimin e artikujve të përdorur.

Prioriteti ynë është cilësia!

Na kontaktoni!


FOTO GALERI


Produktet e ofruara:

  • Elektroshtepiake
  • Mobilje

Vizitoni www.magazinaofertave.com për më shumë info!


Kontakt Per Info: +355692054123

.