Qender Estetike Sallon Bukurie

PARUKERI ANILEDA – PARUKERI NE SHKODER

PARUKERI ANILEDA – PARUKERI NE SHKODER Adresa: Lagja Vojo Kushi, pranë Sheshit Demokracia – Shkodër

Kontakt: +35567 23 07077

Parukeri Anileda është parukeria ku mund të gjesh të gjitha shërbimet qe dëshiron cdo femër per ditën e saj të dasmës dhe jo vetëm.

Në qendrën tonë ofrohen të gjitha shërbimet e parukerisë dhe estetikës. Ky sallon bukurie ofron një gamë të plotë të trajtimeve për femra.

Për ditën tuaj më të rëndësishme ne ofrojmë për ju Fustane Nusërie më të bukur që gjenden në treg me çmimet më të favorshme.

Paketa e nuseve perfshin: Modelin e flokeve, trajtimet të tjera të fytyrës, thonj me xhel, vello që qendrojnë në mode në cdo kohë, etj..!

Ju Mirepresim!Sherbimet që ofrohen:

  • Fustane Nusërie
  • Fustane Mbrëmjesh
  • Të gjitha shërbimet e Parukerisë
  • Të gjiths shërbimet e Estetikës
  • Etj..!

Kontaktoni per Rezervime: +35567 23 07077

.