Bar Kafe Fast Food Komplekse Piceri Resorte Restorante

Pizza SULLTAN – Kompleksi Reka Tirane

KOMPLEKSI SULLTAN – PICERI RRUGA SIRI KODRA
Adresa: Rruga Siri Kodra, Godina Nr.115, Mbrapa Dispanserise, Tirane

Tel:

Kompleksi Reka ofron:

 • Pizza SULLTAN ofron Pica te te gjitha llojeve. Picat jane te pergatitura vetem me mish Vici. Ofrojme Sherbim Taxi Falas por te limituar !
 • Ne Bar Deustchland mund te konsumoni gjithcka nga Produkete e Barit si dhe Menuja e Pizzaa Sulltan. Ne Bari-in tone keni mundesine qe te organizoni Kinder Party Pizza Sulltan per festa dhe ditelindje.
  Per Rezervime tel: +355 69 203 6269


Sherbimet:

 • Bar Kafe
 • Restorant
 • Pizza SULLTAN
 • Produkte Fastfood-i
 • Pastrim Kimik ( Shiko Artikullin )
 • Parking
 • Wiffi

Per Porosi Picash ose Reezervime na kontaktoni:

+355697571777 / +355686895080 / +355672869566 / +35542421616 / +35542421617

Kompleksi Sulltan Tirane