Auto Servis Makinash Karrotrec Pjese Kembimi

PJESE KEMBIMI & SERVIS ” FATJONI ” – TIRANE

PJESE KEMBIMI TIRANE – SERVIS & KARROTREC ” FATJONI “
Adresa: Krrabe, Tirane

Servis & Pjese Kembimi: +355685700228

Karrotrec: +355685700228 / +355685432016

Pjese Kembimi Fatjoni, me mbi 15 vite ne treg ofrom pjese kembimi origjinale te perdorura per automjete te modeleve dhe viteve te ndryshme. Kemi çdo lloj pjese per vetura. Pjese keto te ofruara me garanci.

Auto Servis Fatjoni ofron servis te kualifikuar per vetura. Ofrohen Sherbime Xhenerike, Elektrike, Motorrike, Mekanike si dhe Lyerje apo Drejtim Shasie (Karombole).

Karrotrec Fatjoni ofron sherbim Karrotreci non stop 24 ore ne Tirane, Elbasan dhe ne te gjithe Shqiperine. Ofrohet sherbim i shpejte  korrekt dhe me kujdes maksimal.


Sherbimet: – Pjese Kembimi – Auto Servis – Karrotrec

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=XDPtkf5J-Bw[/embedyt]

Per me shume info tel:

Pjese Kembimi Fatjoni Tirane