Fasada Xhami

PUNIME XHAMI – BAKU GLASS

PUNIME XHAMI – BAKU GLASS ALBANIA
Adresa: Rruga nacionale FusheKruje – Tirane, Nikël perballe Karburant Kastrati

Tel: +355 68 276 9417

Baku Glass Albania, me eksperience disa vjeçare ne punimin e xhamave dhe jo vetem, ofron nje game te gjere produktesh.

Baku Glass ju ofron Veshje Guzhinash, Veshje Muri, Veshje Garderobash, Kapake Alumini me shina te jashtme dhe te Brendshme, Gabina Dushi si dhe Bizhute, Temperime e Zmusime.Gjithashtu ne Baku Glass do te gjeni banake me derdhje mermeri me nje cilesi te pakrahasueshme.

Ne baku glass do te gjeni tavolina me çmim shumice dhe pakice. Pasqyrat me touch jane nje tjeter risi nga Baku Glass!

Dizanjet e veçanta dhe prodhimet cilesore qe do te gjeni ne Baku Glass do tua kthejne ambientin tuaj ne nje ekspozite te vertete arti!


Punime Xhami Baku Glass Albania

Per me shume info tel: +355682769417

Punime Xhami Baku Glass Albania

Punime Xhami – Baku Glass Albania