AUTO AKSESOR BIMI

AUTO AKSESOR BIMI

Kontakt:

Auto Aksesor BIMI. Kushtojini vëmendjen e duhur makines tuaj dhe do te merrni prej saj te gjithe komoditetin e nevojshem. Aksesoret e makinave jo vetem qe shtojne rehatine, por edhe ofrojne siguri gjate udhëtimit tuaj. Ofrojme aksesore te ndryshem, cilesore dhe me çmime te arsyeshme.

Aksesore te brendshem:

 • Aromatike
 • Veshje Sedilje
 • Tapeta Makinendshem
 • Veshje Timoni
 • Mbrojtese Dielli
 • Kamera makine
 • Sisteme Audio
 • Aksesore te tjere te brendshem

Aksesore te jashtem:

 • Body Kitt te ndryshem
 • Fenere
 • Maskarina
 • Llamba
 • Parakolpe
 • Mbrapakolpe
 • Aksesore te tjere te jashtem
sqAL
Scan the code