KARROTREC BAÇI

KARROTREC BAÇI

Karrotrec Baçi ofron Shërbim me Karrotrec 24 orë në Kamëz, Tiranë dhe kudo që ndodheni në Shqipëri si dhe jashtë Shqipërisë.

Me eksperiencë disa vjeçare në shërbim dhe falë profesionalizmit në punë, ne ju ofrojmë shërbim të shpejtë, korrekt dhe të garantuar.

Mjetet tona janë në gjendje komode pune, due mundësuar transport të sigurtë për automjetet tuaja, në çdo llojë kushti atmosferik, ditë dhe natën, 24/7.

@karrotrec_baci

Adresa: Kamëz, Tiranë.

Keni nevojë për Karrotrec? Na Kontaktoni 24/7!

Scan the code