KARROTREC BRAÇE • TIRANË

KARROTREC BRAÇE • TIRANË

Keni nevojë për shërbim karrotreci? Keni ngecur në rrugë, ju është bllokuar automjeti apo keni bërë aksident? Karrotrec Braçe ofron shërbim të shpejtë dhe të besueshëm në të gjithë Tiranën, në çdo kohë.

Ne ofrojmë asistencë në rrugë  24/7, 365 ditë në vit, të gatshëm t'ju ndihmojnë në çdo situatë, kudo, në çdo kohë.

Jemk të përkushtuar për t'ju ofruar shërbime të nivelit të lartë, duke siguruar që automjeti juaj të trajtohet me kujdes dhe të transportohet i sigurtë në destinacionin e tij.

Adresa: Pranë Stadiumit Dinamo, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code