KARROTREC FLORI • LEZHË

KARROTREC FLORI • LEZHË

Karrotrec Flori ofron shërbim me karrotrec 24 orë në Shëngjin, Lezhë dhe kudo ne Shqipëri. Me eksperiencë disa vjeçare në treg, ofrohet shërbim korrekt dhe në kohë të shpejtë. Ngarkesë me vinç dhe transport deri në 7 Ton.

Operojmë Non-Stop 24 orë kudo që ju ndodheni.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code