TOW TRUCK SHAHINI • KAMEZ

TOW TRUCK SHAHINI • KAMEZ

Karrotrec Shahini ofron Shërbim me Karrotrec 24 Orë Non-Stop në Kamëz / Tiranë dhe Kudo në Shqipëri. Karrotreci është në gjendje shumë të mirë pune, i gatshëm për të operuar në çdo llojë terreni.

Ne ofrojmë shërbim korrekt, të shpejtë dhe të sigurtë, duke u kujdesur që shërbimi të jetë cilësor dhe profesional.

Operojmë me Çmime të Arsyeshme kudo që ne ofrojmë shërbimin tonë.

Adresa: Rruga Milano, Kamëz

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code