MATERIALE PESHKIMI YLLI

MATERIALE PESHKIMI YLLI

Materiale Peshkimi “Ylli” ofron!

Kallama:

Per te apasionuarit e peshkimit firma jone ofron kallama: Shimona, Daiwa, Trabucco, Michell, Maver, Tupertini, Sill Star, Rapture, Etj..!

Gama e tyre eshte e gjere ne menyre qe te mbulohen kerkesat e klienteve tane si për nga cilesia dhe funksionet, ashtu edhe per nga çmimet e ndryshme.

Kemi mbi 200 Modele Kallamash!

Makineta:

Makinetat e ofroruara nga dyqani jone ofrohen ne nje game te gjere modelesh, funksionesh, cilesish dhe çmimesh. Kemi mbi 100 Modele Makinetash!

Filispango:

Filispangot tona shquhen per cilesine e tyre te larte dhe arrijne te kenaqin edhe kerkesat me te veshtira te peshkatareve, te cilat siç edhe vete e dini kane nje larmi te madhe dhe shkalle qe eshte teper e gjere. Kemi mbi 400 Modele Filispangosh!

Grepa:

Po ashtu edhe per sa i perket grepave ne ofrojme nje game te gjere zgjedhjesh, te cilat mbulojne pothuajse çdo teknikee peshkimi. Kemi mbi 900 Modele Grepash!

Imitues:

Do te gjejni tek ne prodhimet e disa prej firmave me prestigjioze te tregut nderkombetar. Kemi mbi 500 Modele Imituesish dhe Puplash!

Aksesore:

Megjithese larmia, gama dhe llojshmeria e aksesoreve te peshkimit eshte e pafund dhe shtohet e evoluon nga dita ne dite, ne jemi perpjekur te sjellim prane jush sa me shume aksesore, ne menyre qe per peshkatarin e sotem gjithçka e nevojitur te jete pothuajse e siguruar. Keshtu tek ne do te gjeni xhirela, tapa, kapse të ndryshme, tuba silikoni, stoper, penj elastike dhe Pva, qese dhe rrjeta Pva, gjilpera per kuarjen e karremave, plumbçe e shume e shume te tjera.

Te gjitha keto prodhime jane te firmave te njohura..!

Veshje & Çanta:

Dhe se fundmi por jo me pak te rendesishme, tek ne do te gjeni veshje dhe Çanta te firmave me te njohura ne treg. Kemi mbi 40 Modele Çantash!

Produktet qe Ofrojme:

  • – Rrjeta Peshkimi, te gjitha modelet.
  • – Kallama Peshkimi, mbi 200 Modele Kallamash.
  • – Mbi 500 Modele Tapash.
  • – Filispango mbi 400 Modele.
  • – Grepa mbi 900 Modele.
  • – Plumbçe mbi 350 Modele.
  • – Çanta mbi 40 Modele.
  • – Makineta mbi 100 Modele.
  • – Ushqime per Krap, mbi 50 Modele
  • – Imitues dhe Pupla, mbi 500 Modele
  • – Aksesore te te gjithe llojeve..!

Adresa: Tregu Industrial, Fushë- Krujë

Riparojme Kallam dhe Makineta!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code