HIDROSOLAR POOL & SPA

PISHINA HIDROSOLAR

HidroSolar specializohet në ndërtimin e pishinave dhe punime për pishina, duke përfshirë:

   • Pishina aquapark
   • Pishina për vila
   • Pishina për komplekse
   • Pishina të brendshme
   • Pishina dimërore
   • Pishina pa klor
   • Pishina olimpike

 

Ne ofrojmë të gjitha llojet e pishinave, duke garantuar cilësi të lartë dhe kujdes të detajuar për detajet. Përveç kësaj, kompania jonë ofron gamën e plotë të aksesoreve të nevojshëm, si:

   • Aksesorë për pishinë
   • Detergjent për pishinë
   • Kimikate për pishinë
   • Sisteme automatike për dozimin e kimikateve
   • Sisteme ultravjolete
   • Robot për pastrimin e pishinës
   • Ngrohje ambjenti
   • Ngrohje uji
   • Sisteme të heqjes së lageshtisë me pajisje qendrore
   • Pompa ngrohje për ujin e pishinës
   • Sisteme qendrore të kontrollit përmes smartfonit
   • Mbulesa për pishina, manuale, automatike dhe të sigurta
   • DBP nga Star Pool
   • Shërbime të mirëmbajtjes për pishinën.

 

Me angazhimin tonë të pavarur për cilësi të lartë dhe shërbim të shkëlqyeshëm për klientët tanë, ne jemi këtu për të bërë pishinën tuaj ëndrrën të bëhet realitet.

PISHINË E BRENDSHME

Falë dizajnit të tyre elegant dhe komoditetit që ofrojnë përgjatë gjithë vitit, pishinat e ndërtuara në ambjente të brendshme janë duke u rritur në popullaritet mes klientëve tanë. Një pishinë e brendshme i shton çdo ambienti hijeshi, vlerë, dhe rehati totalisht të freskët, si dhe mundësinë për të notuar përgjatë gjithë vitit, pavarësisht motit jashtë.

PISHINË E JASHTME

Resorti gjendet pranë detit, ndaj ishte themelore për biznesin që të investonin në një pishinë të jashtme e cila do të shërbente si një pikë tërheqëse për vizitorët gjatë dimrit dhe një opsion perfekt për pushuesit në pushimet e verës.

Cfare Ofron HidroSolar?

1- Sisteme Termo-Hidraulike

Stafi i HidroSolar është i kualifikuar për të instaluar sisteme termo-hidraulike me një shkallë të lartë profesionalizmi. Përmbahemi ngulm në standardet më të larta të cilësisë, duke siguruar përdorimin e materialeve të përparuara në ndërtime të ndryshme, qoftë ato publike apo private.

2- Pishina dhe Instalime SPA

Një nga shërbimet jonë me vlerë shtesë është ndërtimi i pishinave dhe instalimi i sistemeve SPA. Kjo zgjidhje shkëlqyese jo vetëm që plotëson nevojat e biznesit tuaj, por gjithashtu i jep shtëpisë suaj një dimension shtesë të relaksimit dhe kënaqësisë.

3- Sisteme Hidrosanitare dhe Hidroizolime

Duke përdorur njohuritë tona të thella dhe përvojën e gjatë në fushën e hidrosanitareve, ne ofrojmë shërbime të personalizuara për rregullimin dhe ndërtimin e ambienteve tuaja të banjës. Nga projektimi deri te realizimi, punojmë për të krijuar një ambient të përshtatshëm dhe funksional për ju.

4- Filtrat për Pastrimin e Ujit

Specializimi ynë në instalimin e sistemeve të filtrimit të ujit përfshin zgjidhje të përshtatshme për nevojat e bizneseve dhe ambienteve të banesës. Me angazhimin tonë për cilësi të lartë dhe efikasitet, sigurojmë një mjedis të pastër dhe të sigurt për klientët tanë.

Adresa: Rruga Frang Bardhi, Tiranë.

Zgjidh HidroSolar, ne i japim formë ëndrrës suaj për pishinën perfekte, nga fillimi deri në fund!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code