PJESE KEMBIMI PER INDUSTRI NIKU • TIRANE

PJESE KEMBIMI PER INDUSTRI NIKU • TIRANE

Pjese Kembimi Industri Niku ofron Pjese Kembimi per Makineri dhe Pajisje Industriale te ndryshme.

Pjese kembimi origjinale te ndryshme si: Atrecature, Permistopa, Rrula Transportieri, Kushinjeta, Gure Barazili, Suporta, Rripa, Dopio Rrula, Punto, Kalizvar, Alizator, Freza, Thika Stelite, Portoferma, Module, Zinchire, Rripa per Gurore, Komperator, Kavo, Thika per Torno, Vidium per Sondo, sharra mekanike, Alesvare, Mikrometer, Kushineta me Shine, Kushineta Radiale, Kushineta Aksiale, Karponcina, Kushineta SKF Origjinale, Rrula Transportieri, Kaporcina per Industri, Rregjispina, Madravida, Etj..!

Ofrojme gjthcka qe ju duhet ne pjesen e industrise. Ofrojme Transport Falas ne te Gjithe Shqiperine.

Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Perballe Kupoles, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code