PUNIME ALUMINI & PVC • NORI

PUNIME ALUMINI & PVC • NORI

Punime Alumini & PVC Nori ofron Punime Alumini dhe Punime Plastike & PVC. Me një eksperiencë disavjeçare në fushën e punimeve të Duraluminit, Nori ju ofron shërbim të kualifikuar dhe punë cilësore.

Ofrohen punime të ndryshme si:

Adresa: Astir, Tiranë. Operojmë kudo në Shqipëri.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code