Kërko

PUNIME GIPSI ERVIN

PUNIME GIPSI ERVIN

Punime Gipsi Ervin, me ekperince disa vjeçare ne Greqi dhe prej shume vitesh në Shqipëri, ofron Punime Gipsi per arredimin e ambjenteve te ndryshme banimi apo biznesi.

Ofrojme Punime Dekorative Gipsi. Punime mjaft cilesore, te punuara me kujdes maksimal, duke i dhene rendesi çdo detaji ne dekor. Ofrohen punime te ndryshme gipsi per ndarje ambjenti, per dekor dhe çfaredo lloje punimi tjeter.

Adresa: Astir, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code