BAR-RESTORANT “URA E BASHKIMIT”

BAR-RESTORANT “URA E BASHKIMIT”

Restorant “Ura e Bashkimit” ofron ambient fantastik për organizimin e dasmës së ëndrrave tuaja apo eventeve të tjera familjare si dhe festa të ndryshme.

Arredimi modern i ambjentit vjen me hapësirë ​​të konsiderueshme të sallonit. Ne kujdesemi për organizimin tuaj, me tavolinat dhe çdo detaj tjetër, në mënyrë që të kaloni momente të paharrueshme.

Për dasma ne ofrojmë menu e lokalit, por ju mund të zgjidhni edhe një menu personale, sipas preferencës tuaj.

Adresa: Rruga Fushë Krujë - Vorë, km 1, praneë Urës së Gjolës

Për më shumë informacion ose për rezervime, na kontaktoni!

sqAL
Scan the code