SHURBI TRANS (TONINI) • RRËSHEN

SHURBI TRANS (TONINI) • RRËSHEN

Shurbi Trans ofron 24 Orë Shërbim Karrotreci në Rrëshen dhe në të Gjithë Shqipërinë si dhe jashtë Shqipërisë.

Shurbi Trans gjithashtu operon në Shërbimin e Transportit Publik dhe Faturime të Ndryshme nga Rrësheni drejt zonave dhe qyteteve të ndryshme të Shqipërisë dhe Anasjelltas. Ofrojme shërbim korrket me mjete në gjendje komode udhëtimi.

Ofrojmë shërbim të kualifikuar, të kujdesshëm dhe me çmime të arsyeshme.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code