SOBA • KALDAJA • SISTEME NGROHJE – BLLOSHMI

SOBA • KALDAJA • SISTEME NGROHJE – BLLOSHMI

Sisteme Ngrohje Blloshmi tregton dhe monton paisje & sisteme ngrohje cilesore te importuara nga jashte shtetit. Bashkepunojme me disa kompani te njohura nga ballakani.
Fokusi jone konsiston ne sistemet e ngrohjes dhe montimin e tyre. Produktet qe ne ofrojme jane zgjidhje te plota si per ndertesa rezidenciale ashtu edhe per ndërtesa publike.
Ofrojme asistence ne projektimin dhe zgjedhjen e produkteve te duhura per nevojat tuaja.

 • Soba Kaldaja me Dru & Pellet
 • Kaldaja me Gaz & Pellet
 • Kaldaja Profesionale me Pelet – Dru
 • Kaldaja Profesionale me Pelet – Bersi Ulliri
 • Radiator Banjo
 • Kaldaja me Dru & Pellet
 • Soba me Dru & Pellet
 • Panele Diellore
 • Pompa Qarkulluese
 • Dushe Elektike
 • Oxhaqe te Thjeshte
 • Oxhake me Ajer
 • Tuba Inoxi
 • Tuba Sobe
 • Kalorifere
 • Bersi ulliri
 • Pompa qarkulluese
 • Pellet
 • Kaldaja gazi me & pa kondense
 • Radiatore celiku
 • Radiatore alumini
 • Etj…

Ne punojme per te marre kenaqesine e klienteve nepermjet produkteve te kualitetit te larte, sherbimit te shkelqyer dhe asistences teknike korrekte.

Adresa: Ura e Draxhit, Kavaje

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL