TENDA DIELLI CLASS

TENDA DIELLI CLASS

Tenda Dielli Class ofron Tenda Dielli të të gjitha modeleve. Tenda ballkoni, tenda restoranti, tenda për verandë, tenda për ambjente të ndryshme banimi ose biznesi.

Ofrohen Tenda Pergola me ndriçim, automatike dhe shumë komode për biznesin tuaj, çdo llojë përmase, prodhim për çdo ambjent.

Në tendat tona përdoret copa e gomuar DAS, e cila është copë shumë cilësore dhe vetë-pastruese.

Ofrojmë:

    • Tenda Dielli Automatike
    • Tenda Pergola
    • Xhama Automatik
    • Etj..!

Adresa: Rruga Teodor Keko, Tiranë dhe Kudo në Shqipëri.

Ofrojmë profesinalizëm, cilësi dhe korrektësi në çdo punë që ofrojmë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code