REKLAMO BIZNESIN

 

Krijojme nje Artikull Online qe reklamon biznesin tuaj ne Internet.  Kete artikull ne e shperndajme:

–  Ne  FACEBOOK & INSTAGRAM me mbi 100.Mije ndjekes  total (wwww.facebook.com/inalbania.al) dhe (https://www.instagram.com/inalbania.al)

– Ne Portal do te  qendroni i reklamuar non stop gjate gjithe kohes, ku ne kemi aktualisht mbi 60 mije vizitore ne muaj.

–  Reklamoheni ne Youtube me ane te videove (pa limit minutash). 

– Ne keto rrjete do te shperndaheni total 10 here ne muaj ( njehere ne 3 dit ) ne Facebook si dhe Shperndarje ekstra ne Instagram dhe Rrjetet e tjera.

– Krijojme Piketimin ne harte, GOOGLE MAPS te Konfirmuar ne menyre qe dikush te vije tek biznesi juaj nepermjet hartes se google. Ju japim dhe akses per te publikuar foto apo video sa te deshironi, pa limit ne google maps.

– Kryesorja eshte qe ne GOOGLE ju do te keni mundesine te dilni ne faqe te pare fale disa Fjaleve Kyçe ku klienti mund te gjeje sherbimin qe ju ofroni pa patur nevoje te dije emrim e biznesit tuaj por kerkon sherbimin qe deshiron.

– Gjithashtu, shume e rendesishme eshte qe Çdo Postim qe Beni ne Facebook ose Instagram esht koherent ne artikullin tuaj ne portal. Ne kete menyre artikulli qendron i rifreskuar gjate gjithe kohes. Dmth çdo foto qe postoni ne Instagram kalon edhe ne artikullin e krijuar per ju ne portalin tone.

– Sa here te keni nevoje per Punonjes ju na njoftoni dhe ne publikojme tek njoftimet per vende pune (jemi ne faqen e pare te google kur kerkohet per Njoftime Pune).

 

Abonimi eshte 1 vjeçar / 12 muaj dhe kushton 80 euro.

 

 

✔️ Shpernarje çdo 3 dite ne rrjetet sociale gjate gjithe vitit

✔️ Dalja nonstop ne Google sygjerim kur kerkohet sherbimi qe ju ofroni. 

✔️ Krijimi i Location te konfirmuar ne Google Maps

✔️ Ndryshime pa pagese. 

✔️ Njoftime Pune Falas. 

 

.