AGROTURIZËM PAJA • BELSH

AGROTURIZËM PAJA • BELSH

Agroturizem Paja, një destinacion kryesor agroturistik i vendosur në qytetin piktoresk të Belshit, Shqipëri. Zhyt veten në bukurinë e natyrës duke përjetuar stilin e jetës autentike rurale. Shërbimet tona unike të agroturizmit ofrojnë një arratisje nga zhurmat dhe jeta monotone e qytetit. Në Agroturizem Paja, ne ofrojmë një sërë shërbimesh dhe përvojash që shfaqin trashëgiminë e pasur bujqësore të rajonit. Nga përvoja praktike bujqësore deri tek klasat tradicionale të gatimit duke përdorur produkte nga zonat e Belshit, mysafirët tanë kanë një shans për t'u lidhur me natyrën dhe për t'u kënaqur me kulturën vendase.

Nëse jeni duke kërkuar një dite të qetë familjare, një pushim romantik ose organizim në grup kolegësh, Agroturizëm Paja ofron një përvojë të paharrueshme. Ejani dhe zbuloni sharmin e agroturizmit me ne në Belsh, Elbasan.

Përjetoni Mikpritjen Tradicionale Shqiptare!

Ndjeni ngrohtësinë e stafit tonë mikpritës ndërsa ata ndajnë kulturën dhe traditat e tyre me ju. Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë miqve tanë një përvojë autentike dhe gjithëpërfshirëse në zemër të Shqipërisë.

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të lidheni me natyrën, të shijoni kuzhinën tradicionale shqiptare, apo thjesht të relaksoheni në një mjedis të qetë, Agroturizem Paja është zgjedhja perfekte për vizitën tuaj të radhës.

Ofrojmë Produkte Tradicionale të zonës, te cilat ofrohen nga stafi jonë si dhe mund ti blini për në shtëpi:

Fabrika e Vajit Paja, me vendndodhje në Belsh, ofron grumbullim dhe përpunim të ullinjve, duke prodhuar vaj cilësor, Extra të Virgjër. Me përkushtim maksima ndaj cilësisë dhe përsosmërisë, ne prodhojmë vaj ulliri me cilësi të lartë duke përdorur metoda tradicionale dhe makineri të teknologjisë moderne.

Përkushtimi ynë ndaj qëndrueshmërisë dhe kënaqësisë së klientit na dallon në industri. Ne krenohemi me trashëgiminë tonë të pasur dhe përpiqemi t'u ofrojmë klientëve tanë në mbarë botën vajin më të mirë të ullirit pasi fabrika është e çertifikuar për prodhim dhe eksport jashtë Shqipërisë. Ju Mirëpresim!

Na Kontaktoni.
Jemi këtu për t'ju informuar për rezervime ose për ndonjë pyetje që mund të keni rreth agroturizmit. Ju Mirëpresim!

Scan the code