EZKO MAKINERI

EZKO MAKINERI

EZKO Makineri është një nga kompanitë e grupit të EZKO Automation SH.P.K.

Kompania jonë është themeluar në vitin 2021 dhe punon në fushat e Impianteve të Betonit, Makinerive Mbushëse, Makinerive Mbyllëse dhe Ngjitëse Kapak, Makinerive Etiketuese dhe Transportuesve.

EZKO Makineri është një kompani me bazë prodhimi dhe shitjeje. Ne kemi shumë vite që prodhojmë dhe shesim makineri për ushqim, bujqësi, vaj mineral, kimikate të lëngshme dhe produkte bimore. Ne i dimë problemet tuaja të prodhimit ndaj ju rekomandojmë dhe ju ndihmojmë me makineritë dhe zgjidhjet e prodhimit që ju nevojiten, jo vetëm për qëllime shitjeje, por edhe për të krijuar miqësi afatgjata.

Kompania jonë e ka nisur këtë rrugëtim prej vitesh duke rishikuar makineritë e vjetra dhe më pas vazhdon me import, e më pas me prodhim.

Në kushtet aktuale, ne importojmë 50 lloje makinerish dhe prodhojmë 10 lloje makinerish në fabrikën tonë. Kënaqësia dhe interesimi i klientëve tanë të çmuar kurorëzon punën tonë që e bëjmë me dashuri.

EZKO Makineri, e cila ka gamë më të plotë të produkteve dhe ekip të trajnuar në fushën e saj, gjithmonë përpiqet t’ju ofrojë zgjidhje cilësore, racionale dhe të përballueshme. Ne punojmë me kontratë me gjithsej 15 fabrika në vendet nga importojmë. Duke marrë parasysh faktorin e kostos, ne prodhojmë dhe importojmë disa nga makineritë që projektojmë jashtë vendit. Me makineritë që prodhojmë në vendin tonë, me një qasje patriotike, në vend që të shesim më pak dhe të fitojmë më shumë, synojmë t’i shesim më shumë dhe t’i sjellim në vendin tonë duke bërë më pak fitim.

MAKINERITË TONA

Të gjitha fazat e R&D: Projektimi, Prodhimi, Testimi, Prerja, Përdredhja, Saldimi, Përpunimi, Nivelimi, Sandblastimi, Lustrimi, Montimi, Automatizimi dhe Programimi kryhen brenda kompanisë sonë.

Kjo situatë na ofron një fushë veprimi shumë të gjerë. Ne përdorim produkte teknologjike sa më shumë që të jetë e mundur në dizajnet tona. Prodhimi ynë masiv i makinerive të kërkuara redukton kostot tona, këtë privilegj ne e pasqyrojmë në çmimet tona të shitjes.

Faqja jonë në internet dhe rrjetet sociale kanë të gjithë informacionin për të cilin jeni kurioz për makineritë tona. Kompania jonë punon jashtëzakonisht transparente, ju mund të përdorni çmimet tona në faqen tonë të internetit ose rrjetet sociale.

Edhe pse kemi vite që jemi në industri, portofoli ynë i klientëve, i cili arrin gjithsej 100 klientë nga shumë sektorë, eksportet tona në shumë vende dhe kërkesat tuaja për makineritë tona, na bëjnë më të përkushtuar ndaj biznesit tonë. Për të kontribuar për ekonominë e vendit tonë dhe për të parandaluar migrimin e kapitalit, ne nuk importojmë makineri me të njëjtat kosto prodhimi, ato i prodhojmë vetë.

Falë njohurive tona dhe mjedisit tregtar, ne krijojmë fabrika cilësore dhe të qëndrueshme me çmime shumë të volitshme. Falë zonës së stokut të pjesëve të këmbimit, ne ofrojmë të gjitha llojet e mbështetjes teknike.

Disa nga grupet e makinerive që kompania jonë prodhon ose importon janë:

  • Të gjitha llojet e makinave mbushëse gjysëm-automatike dhe plotësisht automatike: Produkte të lëngshme, pluhur, të dendura, produkte dhe përzierje kokrrizore, lloje të vidhave, etj.

 

  • Llojet e makinave etiketuese gjysëm-automatike dhe plotësisht automatike: Cilindrike, e lakuar, eliptike, e drejtë dhe këndore. Cilindrike, e lakuar, eliptike, e drejtë dhe këndore.

 

  • Sisteme gjysën-automatike dhe plotësisht automatike të kodimit të datës.

 

  • Sistemet e printimit të pllakave.

 

  • Sisteme mbyllëse gjysëm-automatike dhe plotësisht automatike: tapa me vida, kapak trokitjesh, tapa me kohë dhe spërkatje, tuba kremi, tipe folie me induksion, kapak alumini, suvatim i kanaçeve, etj.

 

  • Makinat e vulosjes: manuale dhe plotësisht automatike të qeseve.

 

  • Të gjitha makinat farmaceutike: mbushje kapsulash, shtypje tabletash, lustrim kapsulash, blister, sisteme numërimi, granulim.

 

  • Llojet e mikserëve: Lloji U, Lloji fjongo, Lloji pantallonash, Konik, Kubik, Llojet e mikserëve të tipit kosh për produkte pluhur dhe grimcuar, miksera me ashensor celular për produkte të lëngshme, mikser me shpejtësi të lartë, homogjenizues me tehe.

 

  • Llojet e kaldajave: me ose pa trazues, kaldaja me ngrohje me dy mure, produkte të dendura për kaldaja me paste.

 

  • Sistemet e Ushqimit: Sistemet e ushqimit spirale, llojet e ashensorëve, pompat e produkteve të dendura, llojet e ushqimit me tas.

 

  • Makina paketimi: Makinat e paketimit volumetrike, vidhosore, vibruese dhe shumë lloje të makinerive të paketimit plotësisht automatike, horizontale dhe vertikale,

 

  • Makinat e paketimit me vakum: Llojet amatore dhe profesionale.

 

  • Linja prodhimi të integruara plotësisht automatike.

ZOFM-A10/20

Makinë Automatike Mbushjes Së Lëngjeve
500-25.000ml Me Një/Dy Kokë
ZOFM-A10/20

Karakteristikat E Përgjithshme Të Linjës Së Mbushjes Së Lëngjeve 500-25.000 Ml Me Një/Dy Kokë:

    • Me ZOFM-A10/20 ju mund të mbushni kutitë e të gjitha produkteve tuaja të lëngshme të lëngshme, të tilla si detergjenti për larjen e enëve dhe sapuni.
    • Ju mund t’i mbushni bombolat tuaja me volum të madh me Makinë mbushëse të bombolave ​​të shkallëzuara.
    • Meqenëse sistemi i mbushjes është pneumatik dhe i peshuar, marzhi i gabimit është shumë i ulët.
    • Mund të mbushni lehtësisht nga 500-25.000ml.
    • Falë sistemit elektro-pneumatik, dozimi bëhet me saktësi më të madhe dhe parandalohet mbushja e mbetjeve.
    • Trupi i makinës është prej çeliku inox.
    • Ofrohet me garanci 1 vjeçare kundrejt defekteve te prodhimit.

Karakteristikat Opsionale Që Mund Të Shtohen Në Makinën Mbushëse Me Lëngje ZOFM-A10/20:

   • Përveç veçorive të makinës mbushëse të lëngjeve gjysmë-automatike peshuese ZOFM-A10/20, mund të na kërkoni që të shtojmë veçori të ndryshme në makinë në përputhje me nevojat tuaja. Ne mund të rendisim veçoritë kryesore opsionale që mund të shtohen në makinë si më poshtë:

 

   • Në varësi të nevojës, një material i ndryshëm mund të përdoret në prodhimin e produktit.

   • Mund të zhvillohet për të qenë i përshtatshëm për mbushjen e proceseve të produkteve që kërkojnë temperatura të larta.

 

   • Meqenëse sistemi i mbushjes është pneumatik dhe i peshuar, marzhi i gabimit është shumë i ulët.

 

   • Për të rritur shpejtësinë e mbushjes së lëngjeve të shkumëzuara gjatë mbushjes së shpejtë, mund të shtohet një hundë që mund të ngrihet dhe të bjerë gjatë mbushjes.

 

   • Mund të prodhohet me ndezjen e sensorit.

ZOFM-M66

Makinë Manuale Mbushjes Së Lëngjeve Me Nivelë 6+6 Koka
ZOFM-M66

 

Sektorët e Përdorimit të Makinerisë së Mbushjes së Lëngjeve me 6+6 Kokë:

   • Kimi dhe Kozmetikë: Acid, detergjent acid, zbardhues, pastrues xhami, kolonje, shpirt kripe, pastrues tualeti, uje trëndafili, tonik etj.
   • Ushqimi dhe pijet: Lëng frutash, uthull, lëng limoni, lëng rrepe etj.
   • Vaj mineral: Antifriz, ujë qelqi, ujë qelqi antifriz etj.

 

Karakteristikat e Përgjithshme të Makinerisë së Mbushjes së Lëngjeve me 6+6 Kokë:

   • Makina mbushëse 6+6 e nivelit është një pajisje industriale ideale për operacione të sakta dhe të
    shpejta të mbushjes së lëngjeve, e pajisur me sistem notues dhe shkarkimi. Lartësia e shishes mund
    të rregullohet me dorë dhe mund të funksionojë pa energji elektrike ose ajër.
   • Makina ka një kapacitet prej 400 – 500 mbushje në orë në varësi të ushqyerjes me shishe. Lartësia e
    shisheve e rregullueshme nga përdoruesi lejon mbushjen e lehtë të llojeve të ndryshme të shisheve.
   • Makina mbushëse 6+6 nivele ka një pishinë të mbyllur të bërë nga materiali pleksiglas. Në këtë
    mënyrë, gjatë procesit sigurohet një mbushje më e kontrollueshme dhe higjienike e lëngut. Opsionet
    e shasisë përfshijnë çelik inox PVC ose AISI304 (klasa ushqimore), duke ofruar një strukturë afatgjatë
    dhe të qëndrueshme.
   • Makina mund të funksionojë pa përdorur energji elektrike ose ajër, duke kontribuar kështu në kursimin
    e energjisë. Kjo ofron një zgjidhje miqësore me mjedisin duke reduktuar kostot operative.
   • Produkti ynë ka një garanci 1-vjeçare dhe është prodhuar në përputhje me standardet e cilësisë. Për
    më tepër, ne e mbajmë kënaqësinë e klientit në nivelin më të lartë me mbështetjen tonë teknike dhe
    shërbimet pas shitjes.

ZOFM-M10/20

Makinë Gjysme Automatike Mbushjes Së Lëngjeve
10-5000ml Me Një Kokë – ZOFM-M10/20

Karakteristikat E Përgjithshme Të Linjës Së Mbushjes Së Lëngjeve 10-5000 Ml Me Një/Dy Kokë:

   • Mund të mbushë të gjitha produktet me viskozitet të ulët, të mesëm dhe të lartë midis 10ml – 5000ml.
   • Krahasuar me metodat e vjetra, ofron një mjedis më profesional mbushjeje me lëngje.
   • Ka një sistem ferrule me fllanxha. Në këtë mënyrë, pjesët e makinës mund të çmontohen dhe
    montohen shpejt. Si rezultat, operacionet e pastrimit dhe mirëmbajtjes mund të përfundojnë shpejt.
   • Pjesë të tilla si guarnicionet, unazat o dhe shamitë janë bërë nga materiali anti-bakterial. Në këtë
    mënyrë ju krijoni një mjedis pune që përputhet me kushtet e GMP, që janë kushtet higjienike.
   • Makina gjysmë automatike e mbushjes së lëngshme të dendur ZOFM-M10/20 ka një krah preciz
    dozimi me një hapësirë prej 0,5 rreshtash. Falë krahut të tij të ndjeshëm të dozimit, ai funksionon me
    devijime minimale gjatë operacioneve të mbushjes me lëng. Nëse nuk bëhet një ndryshim në
    cilësimet e dozimit, ai vazhdon të funksionojë në të njëjtin nivel.
   • Falë butonit të urgjencës, makina mund të ndalet menjëherë në rast urgjence. Me këtë veçori, makina
    ju lejon të punoni në përputhje me ligjet e sigurisë në punë.
   • Në varësi të metodës dhe sasisë suaj të prodhimit, ai mund të përdoret në modalitetin automatik dhe
    manual. Një ndërprerës pedale dërgohet falas me makinën në mënyrë që të mund të funksionojë në
    modalitetin manual.
   • Makina mbushëse gjysmë-automatike me lëng të dendur ZOFM-M10/20 ka një sistem bunker
    antibakterial me forcë të shtuar dhe të lehtë për t’u pastruar. Falë bunkerit të stokut, makina mund të
    pastrohet në një kohë të shkurtër pasi të përfundojë procesi i mbushjes së lëngshme.
   • Ka një sistem grykë kundër pikimit. Falë këtij sistemi grykë, asnjë lëng nuk pikon pas përfundimit të
    procesit të mbushjes. Në këtë mënyrë, parandalon humbjen e gramatikës dhe parandalon që shishet
    e mbushura të bëhen pis.
   • Ai ka një piston thithës të produktit të mprehtë, i cili nuk gjendet në produkte të ngjashme. Në këtë
    mënyrë, ai siguron dozimin me precizion të lartë edhe në proceset e mbushjes së lëngjeve me gram
    të lartë.
   • Falë kondicionerit të brendshëm, ai mbron makinën nga faktorë të tillë si uji dhe ndryshku që mund
    të ndodhin në instalimin e ajrit dhe të ndikojnë negativisht në sistemin pneumatik të makinës.
   • Makinë mbushëse gjysmë-automatike me lëng të dendur ZOFM-M10/20; Mund të përdoret në proceset e mbushjes së lëngjeve me vëllime të larta si mjaltë, melasa, shurup shege, reçel, shampo, tahini, krem, locion flokësh, paste domate, acuka, salca hudhre, kos, bojëra me konsistencë të trashë, lustrim makinash, ketchup, majonezë, salcë mustardë.

Karakteristika Opsionale Që Mund Të Shtohen Në Makinën Mbushëse Me Lëng 10-5000ml:

Përveç veçorive të makinës mbushëse gjysmë-automatike me lëng të dendur ZOFM-M10, mund t’i shtoni makinerisë veçoritë e ndryshme që ju nevojiten.  Karakteristikat kryesore opsionale në fjalë janë si më poshtë:

   • Opsionale, pikat në kontakt me produktin mund të prodhohen nga një material tjetër.
   • Mund të prodhohet i përshtatshëm për mbushjet e produkteve që kërkojnë temperatura të larta.
   • Mund të bëhet një mikser që funksionon me shpejtësi të ndryshme ose ka një shpejtësi të rregullueshme.
   • Sensori i makinës mund të zhvillohet siç aktivizohet.
   • Mund të prodhohet me ngrohës, me dy mure ose me një mur për produkte që duhet të qëndrojnë të ngrohta gjatë gjithë kohës.
   • Mund të prodhohet për t’iu përshtatur situatave ku duhet të punoni me tensione të ndryshme.
   • Opsionale, mund të shtohet një numërues induktor i pozicionit mekanik. Këto veçori dhe opsione janë subjekt i një tarife.

ZOSM-A10

Makinë Automatike Ngjitje Kapak Aluminium Me Induksjon –
ZOSM-A10 (20-120mm)

Karakteristika opsionale që mund të shtohen në makinën e vulosjes së shiritit me fletë ZOSM-A10 (20-120mm):

   • Makina mund të prodhohet në madhësi të ndryshme në varësi të kërkesës.
   • Mund të prodhohet i pashtypur ose i printuar sipas kërkesës.
   • Mund të prodhohet sipas dëshirës në formë të prerë për ata që dëshirojnë.
   • Në varësi të kapacitetit dhe formatit tuaj të prodhimit, shumë veçori të tjera mund t’i shtohen makinës me kërkesën tuaj.

Makinë Automatike Ngjitje Kapak Aluminium Me Induksjon – ZOCIM-A10 (20-120mm):

   • Makina vulosëse e shiritit me fletë ZOSM-A10 ka një gamë pune prej 20-120 mm.
   • Me logjikën e tij të induksionit, ai siguron nxehtësi të shpejtë dhe të lartë në një kohë të shkurtër prej
    0.3-2 sekonda. Në këtë mënyrë ngjit shpejt fletën e aluminit në grykën e shishes ose kavanozit dhe
    ndërpret kontaktin me ajër.
   • Jetëgjatësia e produkteve të lidhura me këtë makinë është më e gjatë dhe mbron produktin nga
    faktorët e jashtëm të dëmshëm si myku, lagështia dhe bakteret.
   • Makina vulosëse e shiritit me fletë ZOSM-A10 është një lloj makinerie jashtëzakonisht e dobishme
    për punëtori dhe laboratorë.
   • Ekziston një cilësim i kohës në panelin e kontrollit të makinës. Në këtë mënyrë, ju mund ta përdorni
    makinën në shumë produkte të ndryshme.
   • Siguron që të gjitha paketimet e produkteve të ngurta, të lëngëta dhe pluhur të paraqitura në plastikë
    ose kontejnerë të jenë të mbyllura në mënyrë të sigurt dhe të mbyllura plotësisht në të gjithë sektorët
    që kërkojnë vulosje.
   • Produktet e mbuluara nga makina mund të qërohen ose të çahen lehtësisht gjatë përdorimit duke
    përdorur logjikën e mikrovalës.
   • Koka e induksionit e makinës mbyllëse të shiritit me fletë ZOSM-A10 lëshon valë elektromagnetike. Në këtë mënyrë, siguron që folia e aluminit brenda kapakut të shisheve ose kavanozëve të ngjitet në grykën e shisheve ose kavanozëve. Procesi në fjalë kryhet duke mbajtur kokën e induksionit mbi kapak pas mbylljes së kapakut.

ZOLM-A20

Makinë Automatike Etiketimi Me Dy Anë – ZOLM-A20

Karakteristikat opsionale që mund të shtohen në makinën automatike të etiketimit të dyanshëm:

Përveç veçorive të makinës automatike të etiketimit të dyanshëm, mund t’i shtoni pajisjes veçori të ndryshme që ju nevojiten. Karakteristikat kryesore opsionale në fjalë janë si më poshtë:

 • Në varësi të nevojave dhe kërkesave tuaja, pikat në kontakt me produktin mund të prodhohen
  nga një material tjetër.
 • Opsionale, mund të shtohet një numërues që tregon informacionin e etiketimit.
 • Mund të prodhohet për t’iu përshtatur situatave ku duhet të punoni me tensione të ndryshme.
 • Me opsionin TP, etiketat transparente mund të punohen lehtësisht.
 • Falë opsionit SP, ju mund ta personalizoni makinën sipas nevojave tuaja të shumta.

Karakteristikat e përgjithshme të makinës automatike të etiketimit me dy anë ZOLM-A20:

   • Është projektuar për të etiketuar paketimet e produkteve me qoshe dhe sipërfaqe të sheshta. Ai gjithashtu plotëson nevojat e etiketimit të dyanshëm të paketimeve të sheshta ose katrore.
   • Gjatë funksionimit, etiketa zhvishet nga letra e transferimit dhe më pas etiketa e qëruar transferohet në enë lidhëse me ndihmën e një pompe vakum. Etiketa ndahet nga bobina dhe transferohet në enë mbyllëse. Kjo etiketë ngjitet në paketim sipas barrierave të shtrirjes të rregulluara më parë për paketimin.
   • Në etiketimin e njëanshëm, bëhen mesatarisht 35-40 etiketa në minutë.
   • Karakteristikat opsionale mund të shtohen sipas kërkesës.
   • Ndryshimet dhe cilësimet e etiketës mund të bëhen jashtëzakonisht lehtë. Puna në një lloj tjetër etikete mund të fillojë brenda pak minutash.
   • Motori me vakum i makinës automatike të etiketimit të dyanshëm funksionon jashtëzakonisht pa zhurmë. Ofron performancë të lartë falë motorit të tij të fuqishëm.
   • Është një makinë e klasit A++ që konsumon shumë pak ajër. Nuk shkakton ndotje mjedisore dhe akustike.
   • Kontrolli i makinës sigurohet nëpërmjet ekranit të kontrollit PLC+HMI. Drejtimi i makinës sigurohet nga motori i servo/step.
   • Falë sensorit të fibrave optike, makina gjithmonë përfundon etiketimin si të vendosur.
   • Sensori i fibrave optike të makinës automatike të etiketimit të dyanshëm nuk funksionon në përputhje me etiketat e bardha. Megjithatë, nëse dëshironi, dizajni i makinës mund të bëhet i përshtatshëm për etiketa transparente duke bërë ndryshime.
   • Është një lloj makinerie etiketimi që nuk kërkon instalim me shërbim. Në mënyrë që makina të fillojë të punojë, mjafton vetëm lidhja e energjisë elektrike dhe ajrit.
   • Ka 1 vit garanci për defekte në fabrikë.
   • Me këtë makinë, të zhvilluar në përputhje me ligjin e sigurisë në punë, mund të kryeni operacione etiketimi në përputhje me rregullat e higjienës.

Ne e duam punën tonë dhe pranojmë dhe respektojmë rregullat e etikës tregtare si qëllimin tonë përfundimtar. Ne prodhojmë zgjidhje duke mbrojtur të drejtat si të klientëve tanë ashtu edhe të kompanisë sonë.

Adresa: Sukth i Ri, Durrës.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code