FABRIKË DYSHEKËSH & KREVATESH • DERMFLEX

FABRIKË DYSHEKËSH & KREVATESH • DERMFLEX

Sleep Better Today
Përmirësoni gjumin tuaj me dyshekë dhe krevate të cilësisë së lartë nga Dermflex. Përjetoni rehatinë e fundit.

Mirësevini në Dermflex, nje fabrike drejtuese e dyshekeve dhe krevate ne Kavaje. Me vite përvojë në industri, ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë dyshekë dhe krevate të cilësisë më të lartë.

Në Dermflex, ne e kuptojmë rëndësinë e një gjumi të mirë të natës dhe ndikimin e tij në mirëqenien e përgjithshme. Kjo është arsyeja pse ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe materialet më të mira për të krijuar dyshekë dhe krevate që janë jo vetëm të rehatshëm, por edhe të qëndrueshëm dhe mbështetës. Nëse jeni duke kërkuar për një dyshek luksoz për shtëpinë tuaj ose keni nevojë për porosi me shumicë për hotele apo resorte, ne kemi zgjidhjen perfekte për ju. Besojini Dermflex për të gjitha nevojat tuaja për dyshekun dhe krevatin.

Kodi: 001 — Lattice: Dysheku perbehet nga Lattice (Material Natyral Drusor). Ky dyshek eshte ortopedik dhe perbehet nga sistem ajrimi si dhe ka 7 zona te ndryshme qe pershtaten shume mire me cdo pjese te trupit te njeriut, duke mundesuar nje gjume me komfort. Veshja e ketij dysheku eshte me cope antibakteriale dhe antistres.
Kodi: 002 - Dyshek Super me Dopio shtrese gome, 2-katesh. Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku, feltro, mbushje antialergjike dhe shtrese gome, stofa (tessuti) antimikrobe (antiakaro).
Kodi: 003 - Dyshek Dopio Super me shtrese gome. Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku, feltro, mbushje antialergjike dhe shtrese gome, stofa (tessuti) antimikrobe (antiakaro).
Kodi: 004 - Super me shtrese gome. Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku, feltro, mbushje antialergjike dhe shtrese gome, stofa (tessuti) antimikrobe (antiakaro).
DermFlex Kodi: 005 - Dyshek dopio gome e cilesise se pare Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku, feltro, mbushje antialergjike dhe shtrese gome, stofa (tessuti) antimikrobe (antiakaro).
Kodi: 007 - Dyshek dopio gome e cilesise se pare Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Goma, mbushje antialergjike, stofa (tessuti) antimikrobe (antiakaro).
Kodi: 008 - Dyshek tek gome e cilesise se pare Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Goma, mbushje antialergjike, stofa (tessuti) antimikrobe (antiakaro).
2 Kodi: 009 - Dyshek dopio box me shtrese gome. Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku, feltro, mbushje antialergjike dhe shtrese gome, stofa (tessuti) antimikrobe (antiakaro).
Derm Flex Kodi: 010 — Dyshek tek box me shtrese gome. Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku; feltro; mbushje antialergjike dhe shtrese gome, tessut.
Kodi: 011 - Dyshek dopio super normal. DermFlex Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku, feltro, mbushje antialergjike, tessuti.
Dern Kodi: 012 - Dyshek tek super normal. Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku, feltro, mbushje antialergjike, tessuti.
DerniFlex Kodi: 014 - Dyshek tek box normal. Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku; feltro; ovate; tessut.
Kodi: 015 - Dyshek dopio ortopedik. Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku; feltro; ovate; tessut.
Kodi: 016 - Dyshek tek ortopedik. Dimesione: Variojne sipas kerkesave (max. 200x200cm). Perberesit: Susta celiku; feltro; ovate; tessut.

Dermflex tejkaloni pritjet me dyshek të cilësisë së lartë. Komoditeti dhe mbështetja që ne ofrojmë është e jashtëzakonshme. Stafi është i ditur dhe miqësor, duke ju udhëzuar për të gjetur dyshekun e përsosur. Sigurojmë një gjumë të qetë të natës!

Adresa: Rruga Kajo Karafili, Zona Industriale, Kavaje

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code