Kërko

FAST FOOD • PITA KLASIKE 2

FAST FOOD • PITA KLASIKE 2

Pita Klasike 2 ju ofron te gjitha prodhimet e fastfood-it me shije te vecante dhe shume te kerkuar nga klientet. Eksperienca disa vjeçare ne treg si dhe produktet e fresketa, te servirura nga nje staf profesiona, ben qe ne te ofrojme cilesi maksimale ne prodhimet tona. Ju Mirepresim!

MENU

Adresa: Rruga Muhamet Deliu, Fresku, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL