FREDI COLOR

FREDI COLOR

Fredi Color ofron Bojëra në Shitje, të gjithë llojet e bojërave, ekologjike, për lyerjen e ambjenteve të brendshme ose jashtme, për ambjent banimi ose biznesi.

Ofrohen gjithashtu:

   • - Lyerje & Patinime
   • - Punime Gipsi & Kartonxhes
   • - Punime Allçie
   • - Sisteme Kapot
   • - Letër Murale
   • – Etj…

Ofrojmë Cilesi në Bojërat që ju ofrojmë si dhe garanci për çdo punë të kryer nga ne. Ju Mirëpresim!

Adresa: Pranë Bashkisë, Sukth i Ri.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code