HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY • ALBANIA

HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY • ALBANIA

Hellenic Unique Hair Academyme mbi 35 vite pervoje ne Greqi duke shenuar mbi 12 vite ne Shqiperi, nxjerr nje tjeter brez te suksesshem studentesh duke i bere ate ata jo vetem studentet tane por edhe profesionistet e se ardhmes.

Ne ecim nje hap me çka eshte me e re dhe me modern por pa lene pas bazen e ketij profesioni. Kjo shkolle duke sjelle trendet e teknikat me te reja behet pjese e vizionit per te ardhmen. Pjese e ketij vizioni behen dhe seminaret brenda dhe jashte vendit te cilat ne bashkepunim me me petagoget grek dhe kompanite e lidhura me kete profesion arrijne tju mesojne jo vetem sekretet, produktet dhe trendet me te reja por edhe te parashikojne tendencat e pergjigjet e se ardhmes.

Ndryshe nga cdo vit kompania nr.1 kozmetike “Yellow Rose” me pervoje mbi 55 vite ne tregun boteror me shtrirjen e 39 shteteve tashme perfaqesohet nga Hellenic Unique Hair Academy duke e bere Shqiperin shtetin e 40 ku kjo kompani hedh rrenjet duke na sjelle ne produktet me cilesore kozmetike. Kete cilesi e provojne ekspertet e bukurise dhe suksesi i njepasnjeshem qe kjo kompani ka arritur.

Ejani në familjen tonë të madhe HELLENIC UNIQUE HAIR ACADEMY e ardhmja në duart tuaja, mereni.

Nxitoni të rezervoni në shkollën tonë, të gjithë ju që mbaruat maturën dhe kërkoni një rrugë për të ardhmen, të gjithë ju që keni bërë një zgjedhje të gabuar kohë më përpara dhe kërkoni diçka më shumë dhe që ju plotëson. Ne jemi për të gjithë ju këtu dhe jo me fjalë por me fakte dhe vepra.

HUHA OFRON:

   • Kurse te plota për parukeri dhe berber
   • Kurse per estetike
   • Kurse per trajtimin e fytyres me maska te ndryshme
   • Kurs per Thonj ne teknika te ndryshme
   • Kurs per Make-Up Profesional
   • Kurs per Masazh
   • Kurs Depilimi
   • Kurs per Vetulla Microblading
   • Kurs per Qerpike 3D Eyelashes
   • Etj…

Produkte Kozmetike Yellow Rose!

Produkte profesionale kozmetike rreth trajtimeve te lekures si te fytyres dhe te trupit te bëra enkas per perdorim profesional dhe vetiak🧖🏻‍♀️👩🏻‍⚕️

Adresat:

 • Tirane: Bulevardi Gjergj Fishta, pranë ish Ekspozitës “Shqipëria Sot”
 • Durres: Flag Ship Center, kati 3

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Tirane

Durrës

Scan the code