I-FIRE Shpk • ALBANIA

I-FIRE Shpk • ALBANIA

I-Fire Shpk vjen më pranë jush me shërbimet dhe produktet e saj për sigurinë e ambjenteve duke ju pajisur dhe montuar të gjitha sistemet antizjarr që nevojiten për cdo godinë dhe ndërtesë.

I-Fire Shpk sjell në treg fikëse zjarri si dhe aksesorë të tjerë sigurie të cilësisë së parë dhe markave më të njohura. Kompania garanton zgjidhjen e parë për mbrojtjen nga zjarri dhe përdorimin e thjeshtë të pajisjeve nga cdo person.

Ofrohen:

  • Rimbushje Fikse Zjarri
  • Projekte e MNZ-se
  • Trajnime Personeli
  • Sistemet e MNZ-se
  • Etj..!

Programi ynë i ofrimit ka të gjitha llojet e aparateve të zjarrit, të mbushura nën presion të vazhdueshëm për makina dhe kamionë, impiantet industriale, stacionet e benzinës, qendrat tregtare, zyrat dhe hapësira banimi.

Makinat tona janë të mbushura me pluhur, ujë, CO2 ose gaz organik. Shishe me fikese zjarri që prodhohen nga 1kg në 100kg dhe të gjitha produktet janë të certifikuara sipas ISO 9001.

Përveç aparatëve të zjarrit që ne mund të ofrojmë, kompania jonë prodhon sisteme automatike të alarmit të zjarrit, kabinete hidranti, mobilje metalike per zyre dhe udhezime sigurie.

i-Fire shpk është një kompanie me përgjegjësi të plotë për sistemet dhe pajisjet që ajo ofron për mbrojtje dhe siguri ndaj zjarrit.

Adresa: Rruga e Kavajës tek Pallati me shigjeta, përballë “Veliaj Petrol”, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code