Kerkojme USTA dhe punetor ndertimi

Kerkohen ndertues dhe punetore ndertimi. Ofrohen pagesa te mira dhe kushte te mira pune. Adresa: Tiranë. kontakt: 068 67 13 666 / 068 53 40 241

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera