AUTO LIU

AUTO LIU

Autoservis Liu ka filluar aktivitetin e tij në Tiranë në vitet 2000. Me qëllimin për të ofruar në shërbim profesional. “Autoservis Liu” ka njohur vetëm rritje që prej hapjes së tij. Autoservis modern, bashkëkohor, që zotëron teknologjitë më të fundit përsa i përket shërbimeve ndaj automjeteve. Jemi të përkushtuar maksimalisht për çdo klient i cili sjell makinën e vet për të marrë një shërbim profesional, shumë cilësor dhe sa më të shpejtë.

Ofrojmë shërbime të ndryshme si:

    • Servis Makinash me Shërbime Xhenerike, Motorrike dhe Lyerje.
    • Pjesë Këmbimi për Range Rover, Mercedes Benz, Porche, Audi, VW dhe BMW.
    • Disqe & Goma të Reja ose të Përdorura.
    • Makina në Shitje (Modele te Ndryshme)
    • Makina Luksoze me Qera (Modele te Ndryshme)
    • Shërbim me Karrotrec (24 Orë)

PJESË KËMBIMI

MAKINA NE SHITJE

Numër një në shitje të makinave në vend 🥇 Çmimet më konkuruese 🏎 Cilësi e garantuar 💯 Import nga 🇩🇪.

Adresa: Rruga e Rinasit, 500m larg Aeroportit, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code