KOPSHTI MIQTË E DIELLIT • TIRANË

KOPSHTI MIQTË E DIELLIT • TIRANË

> Kopshti “Miqte e Diellit” ofron kopësht dhe çerdhe për fëmijë. Vendi i duhur ku femija juaj duhet të nisë rrugën e gjatë të edukimi!

Kopshti “Miqte e diellit” i siguron fëmijës tuaj:

  • Mjedis të sigurtë, të pastër, të këndshëm, me kënd lojrash dhe gjelbërim.
  • Ushqim të pasur, të kontrolluar dhe cilësor.
  • Nivel të lartë edukimi me mësues të kualifikuar me formim të lartë metodik, duke vënë me punë krijuese fëmijët me anë të mësimit lojë.
  • Edukimin e fëmijës duke përdorur metodën “Hap pas Hapi”, sipas programit për edukimin parashkollor të miratuar nga MASH.
  • Zhvillimin e personalitetit shoqëror dhe intelektual të fëmijës.
  • Marrjen e disa njohurive fillestare në
  • gjuhën angleze duke përdorur metodën “Hooray! Let’s play!”
  • Zhvillimin e disa aftësive praktike për përdorimin e kompjuterit.
  • Argëtim nëpërmjet kërcimit, këngës, punëve artistike dhe lojërave të animuara.
  • Sigurimin e bazës didaktike të pasur dhe të larmishme.
  • Sigurimin e rregullit dhe të qetësisë gjatë kohës që kopshti është i hapur.

Kujdesi jonë është maksimal për çdo fëmijë. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Bilal Golemi, Komuna e Parisit, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code