MUNDESI PUNESIMI RROBAQEPSE

Kerkohen rrobaqsepe me eksperience per faza te ndryshme te prodhimit te veshjes (prerje, qepje, hekur, pastrim penjsh). Kushte te mira pune dhe paga te kenaqshme.

Adresa: Tirane

Nr. Kontakti: 0692024535

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera