AUTO SERVICE REKAJ • FIER

AUTO SERVICE REKAJ • FIER

Auto Servis Rekaj prej disa vitesh ne treg ofron sherbim te plote servisi per makinen tuaj. Staf i trajnuar dhe specializuar punon me profesionalizem dhe i japin zgjidhje çdo problemi te automjetit tuaj.

Ofrojmë:

– Montim Impjant Gazi
– Sherbime Mekanike
– Sherbime Motorrike
– Pastrim Injektoresh
– Sherbime Elektrike
– Konvergjence
– Sherbime te Pergjithshme
– Etj..!

Prane servisit tone do te gjeni Cilesi, Garanci dhe Korrektesi ne sherbimin e ofruar. Ju Mirepresim!

♨️Cilesi / Garanci / Korrektesi♨️

Adresa: Qafa e Koshovices, Unaza Nuredin Aliu, Fier

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code