PJESË KËMBIMI PËR MERCEDES-BENZ & SPRINTER

PJESË KËMBIMI PËR MERCEDES-BENZ & SPRINTER

Ofrojmë Pjesë Këmbimi për makina Mercedes-Benz dhe Furgona Sprinter. Te ne do të gjeni çdo llojë ojese që kërkoni, pjesë xhenerike, motorrike, mekanike, elektrike apo aksesorë të ndryshëm, për të gjithë modelet Mercedes-Benz dhe Sprinter. Ofrojmë vetëm pjesë origjinale, të cilat mundësojnë cilësi dhe garanci.

Ofrojmë Servis Makinash, servis për modele të ndryshmë makinash, kryesisht Mercedes-Benz dhe Sprinter.

Ofrojmë Makina me Qera, makina të ndryshme me çmime të arsyeshme, në gjendje perfekte pune, duke ju mundësuar komoditet dhe siguri në udhëtim. Ofrojmë shërbim 24 orë në Tiranë dhe Aeroport.

Ofrojmë Makina në Shitje, makina të modeleve të ndryshme, në gjendje shumë të mirë pune, të gatshme për çfarëdo llojë prove apo kontrolli. Operojmë me çmime okazion.

Ofrojmë korrektësi dhe shërbim të shpejtë për çdo klient. Ju Mirëpresim!

  • Pjesë për Mercedes-Benz 
  • Pjesë për Sprinter
  • Auto Servis
  • Makina me Qera

Adresa: Rruga Kadri Prishtina, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code