SEZON DEKOR • HOME DECOR & EVENTS

SEZON DEKOR • HOME DECOR & EVENTS

Sezon Dekor është kompania e parë në vend që sjell atmosferën e çdo stine dhe feste, nëpërmjet ideve dhe produkteve të saj unike. Nuk mund të mos përmendim magjinë dhe shkëlqimin që i japin çdo eventi përgjatë festave të fundvitit, përqëndruar në Tiranë, por jo vetëm.

Sezon Dekor aktualisht me dy filiale ne Tiranë dhe një në Vlorë si dhe Showroom ne Autostraden Tirane-Durres, synon të jetë me pranë konsumatorëve duke zgjeruar rrjetin e dyqaneve jo vetëm në qytetet më të mëdha në Shqipëri, por edhe në vendet fqinje.

Pas një experiencë shumë vjeçare në fushën e arredimit, në Janar 2018 Z. Viktor Laska krijoi Sezon Dekor, duke sjellë në Shqipëri një frymë të re jo vetëm në sektorin e arredimeve, por dhe në atë të krijimit të eventeve.

Sezon Dekor ka arritur të bëhët një ndër kompanitë më të mira në industrinë e saj në vendin tonë. Cilësia, veçantia dhe kreativiteti janë ato që bëjnë dallimin, duke iu përshtatur dëshirave dhe kërkesave të klientëve në çdo kohë.

ÇFARË BËJMË NE ?

SHITJE
Ne punojmë me klientët për të gjetur atë që ata dëshirojnë, për të krijuar zgjidhje dhe për të siguruar një proces të qetë shitjesh.

QIRA
Nëse vendosni që doni të mbani një produkt, ne ju ofrojmë mundësinë për të bërë tuajin përmes marrjes me qira.

EVENTE DASMASH
Nuk jeni të sigurt se ku të filloni me planifikimin tuaj të dasmës? Hidhni një sy dhe krijoni një martesë siç dëshironi dhe të personalizuar me Ne.

KRISHTLINDJET
Bëni që çdo vend të duket festiv këtë Krishtlindje me produktet tona të shëndritshme dhe me idetë tona të zbukurimeve.

ARREDIM I BRENDSHËM
Sezon Dekor ju krijon mundësin për të krijuar kombinimet tuaja te preferuara dhe ti jepni shtëpisë gjallërinë që shpirti juaj përcjellë….!

RIKONSTRUKSION
Jemi bashkëpunëtorë të ideve dhe imagjinatës suaj, duke ju ofruar produkte unike ne cilesi dhe design më çmimet me të mira.

💎 Mundësi të pafundme arredimi për ambiente të brendshme dhe të jashtme.

🎀 Ne ju inspirojmë të shprehni stilin tuaj unik nëpërmjet produkteve tona.

Adresa: 

  1. Dyqani: Sheshi Willson, Përballë Postës Nr.8, Tiranë
  2. Showroom: Prestige Home, Autostrada Tiranë-Durrës.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code