NESTI.AL • TENDA & PORTA AUTOMATIKE

NESTI.AL • TENDA & PORTA AUTOMATIKE

Kontakt:

Nesti.Al Construction, me eksperiencë mbi 20 vite në treg, ofron Tenda Dielli dhe Porta Automatike të të gjitha llojeve.

Ofrohen Tenda Pergola Atomatike (me ndriçim) për Bar-Restorant apo Vila si dhe tenda të tjera të të gjitha llojeve, për Banesa Industriale dhe Rezidenciale. Mundësojmë Hartim, Projektim dhe Instalim nga stafi ynë, me korrektësi, cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Ofrojmë Porta Automatike Profesionale për ambjentin tuaj. Gjithashtu Sisteme të ndryshme Automatike si: Grila dhe Qepana Automatik për garazhin apo vilën tuaj.

Mundësojmë shërbimin tonë në çdo qytet të Shqipërisë si dhe jashtë Shqipërisë!

Adresa: Rruga Mine Peza, pas karburant Gazheli, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code