Lule & Pemë Natyrale

THE FLOWER HOME – ELBASAN

FIDANISHTE LULESH ELBASAN – THE FLOWERS OF A DREAM HOME
Adresa: Rruga Elbasan-Peqin, Km.7, Vidhas – Elbasan

Tel: +355 68 492 2145

The Flowers of a Dream Home ofron Lule te ndryshme te cdo stine per zbukurimin e ambjenteve ku ju jetoni apo punoni. Ofrojme shitje lulesh me shumice dhe pakice. Gjithashtu mundesojme mbjelljen e luleve tek ambjentet tuaja. Na Kontaktoni!


Lule & Bimë Dekorative

  • Lule dhe bimë dekorative per ambjente te brendshme, të jashtme, ballkone dhe parvaze.
Aksesorë të Ndryshëm
  • Vazo të ndryshme lulesh per lokale, shtëpi dhe shitje për dekorimin e parvazeve dhe ballkoneve.
Realizim Zonash të Gjelbërta
  • Projektim dhe realizim gjelbërimi për lulishte, parqe, rrugë, etj.


“Jepini Pastërti Kopshtit Tuaj me Lule Natyrale”

Per me shume Tel: +355684922145

Fidanishte Lulesh Elbasan