Klinike Mjekesore

KLINIKA ” LASERWAY ALBANIA “

MBJELLJE FLOKESH ME LAZER – KLINIKA LASERWAY ALBANIA

Per here te pare ne Shqiperi, Klinika LaserWay krijoi per ju nje qender te specializuar, qellimi i se ciles eshte krijimi i mundesise per trajtimin definitiv te renies se flokut.

Ne bashkepunim me klinika te specializuara Europiane, Klinika Laser Way Ju ofron parandalimin nje here e mire te renies se flokut si tek burrat ashtu edhe tek grate.

Tashme behet e mundur edhe ne Shqiperi metoda me e avancuar e Transplantit te Flokut, (Direct Hair Implant), FUE, e cila ju garanton Floke te Rinj dhe te Shendetshem Pergjithmone.

Stafi yne i mjekeve i cili perbehet nga mjeke te huaj te cilet kane mbi 14 vjet eksperience ne transplantin flokut ju garanton nje rezultat te shkelqyer estetik .

Duke qene se jemi e vetjma Klinike e specializuar qe ofrojme sherbime ekskluzive per trajtimin e flokut si ne SHQIPERI edhe ne KOSOVE aktiviteti yne ka ngjallur nje interes te vecante si ne mediat e shkruara ashtu edhe ato vizive me intervista te ndryshme te mjekeve tane.


TRANSPLANTI I FLOKEVE

Zgjidhja e Vetme per Zevendesimin e Perhershem te Flokeve

Vuani nga renia e flokeve dhe po merrni ne konsiderate transplantin? Klinima Laserway ofron zgjidhjen e vetme per zevendesimin e perhershem te flokeve. 

Nuk jeni te vetmit! Mijera burra dhe gra po interesohen rreth transplantit te flokeve dhe shume prej tyre zgjedhin profesionistet e klinikes Laser Way per te rifituar floket e tyre.

Trajtimi me i Mire per Renien e Flokeve
Transplanti i flokeve eshte e vetmja menyre e zevendesimit te perhershem te flokeve. Dhe, kur flitet per transplantin e flokeve, te gjithe duam te njejtin rezultat – nje rezultat natyral.
Kjo arrihet me transplantin mikro-kirurgjikal te flokeve, teknika me e avancuar qe perdoret per zevendesimin e flokeve. Me kete metode nuk ndryshohet procesi i rritjes se flokut. Rezultati eshte krejtesisht natyral dhe praktikisht i padallueshem.

Mbjellje Flokesh me Lazer – Klinika Laser Way