Furnitor Pajisje Industriale Produkte Inoksi

MUSLIA INOX – ALBANIA

MUSLIA INOX – PRODUKTE INOKSI NE SHQIPERIAdresa: Autostrada Laç – Tiranë, Km.1

Kontakt: +355694040224 / +355695799337

Email: albinox123@hotmal.com

Muslia Inox është e specializuar në prodhimin e paisjeve profesionale me materiale inoksi të cilësisë së parë.

Ofrohen një gamë e gjerë produktesh si: kuzhina profesionale dhe paisje për bare, restorante, hotele, spitale, etj..!

Eksperienca 20-vjeçare, cilësia e inoksit dhe implementimi i risive teknologjike dhe inovative me dizajn bashkëkohor dhe funksional është garanci për një produkt të standarteve të larta.

Produktet qe ofrohen:

– Frigorifer Profesional Inoksi
– Frigorifer Banak Inoksi
– Frigorifer Peshku Inoksi
– Frigorifer Profesional Inoksi Derë Xhami
– Frigorifer Banak Salad Bar Inoksi për restorante dhe fast food
– Aspirator Profesional Inoksi
– Lavapjatë Profesionale Inoksi
– Tavolinë Kuzhine Inoksi
– Ekspozitor Inoks + Xham
– Paisje Inoksi


Vizioni ynë është ti ofrojmë klientëve tanë cilësi, korrektësi dhe çmime konkurruese.

Përkushtimi, profesionalizmi, infrastruktura bashkëkohore si dhe  investimet të vazhdueshme teknoogjike dhe burime njerëzore na japin mundësinë të ofrojmë produktet tona në Shqipëri dhe më gjerë në rajon.

Kontakt: +355694040224 / +355695799337

.