Materiale Ndertimi Ndertim Punime Gipsi

VATHI CONSTRUCTION – PUNIME DEKORATIVE GIPSI TIRANE

VATHI CONSTRUCTION – PUNIME DEKORATIVE GIPSI TIRANAdresa: Tiranë

Kontakt: +355683014122

Vathi Konstruction, prej disa vitesh në treg ofron punime dekorative gipsi. Stafi i specializuar dhe eksperienca në treg bëjnë që të ofrojmë punë cilësore, korrekte dhe në kohë të shpejtë.

Ofrojmë punime dekorative gipsi dhe rikonstruksion të plotë të objektit ( Patinim, Lyerje, Parket, Kondicioner, Punime elektrike, Hidrosanitare, Rregullim Banjo, etj..! ).

Bëjmë fasada të jashtme ( sistem kapot ), korniza apo dekore allçie të jashtme dhe të brendshme.

Na Kontaktoni: +355683014122


FOTO TE PUNIMEVE


Punimet tona janë punime cilësore dhe ofrojmë garanci për punën e kryer. Ne i japim një pamje të bukur/tërheqëse ambjentit tuaj. Këto punime jo vetëm janë punime artistike të mrekullueshme, por gjithashtu do të shërbejnë edhe për rritjen e numrit të turistëve/klientëve në ambjentet tuaja.

Kontakt: +355683014122

.